Veelgestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik mijn rit boeken?

Je kan je rit boeken tot 1 uur voor aanvang van je rit. Boeken binnen 1 uur is op dit moment niet mogelijk.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Je kan je boeking wijzigen tot 2 uur voor aanvang van de rit door in te loggen op 123AirportTaxi.nl.com of bellen 070 204 2012 buitenland 0031 70 204 2012

Tot wanneer kan ik annuleren?

Je kan annuleren tot 2 uur voor aanvang van de rit. Als je binnen 2 uur annuleert, kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Hoe boek ik een extra ophaaladres?

Een extra ophaaladres in dezelfde gemeente op weg naar een luchthaven is over het algemeen gratis. Voor omstreken geldt een toeslag van € 15,-. Zet het extra ophaaladres in het opmerkingenveld. Als er extra kosten aan verbonden zijn, nemen wij contact met je op voor bijbetaling. Wil je vooraf zekerheid? Stuur dan een mail naar info@123AirportTaxi.nl of bel 070 204 2012.

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik annuleer?

Het betaalde bedrag wordt de eerste werkdag na je annulering teruggestort op je bankrekening of creditkaart. Als je binnen 2 uur hebt geannuleerd, dan wordt het betaalde bedrag minus kosten teruggestort.

Hoe weet ik of mijn rit wordt uitgevoerd?

Zodra je alle stappen in het boekingsproces hebt doorlopen en je hebt betaald, dan wordt je rit gegarandeerd uitgevoerd. Je ontvangt direct na boeking een bevestigingsmail met een e-voucher.

Wat doe ik als ik na boeking geen e-voucher heb ontvangen?

Check eerst je spam-box of ongewenste e-mailbox, het kan zijn dat hij daarin terecht gekomen is. Als hij daar niet in zit neem dan contact met ons op via mail info@123AirportTaxi.nl of telefonisch via 070 204 2012.

Wat doe ik als de taxi er niet is op de afgesproken plek?

Neem dan contact op met onze klantenservice op 070 204 2012. Wij proberen dan chauffeur te bereiken of regelen een alternatief voor je. Mocht dit niet lukken, dan storten we de ritkosten terug op je rekening.

Uit welke soorten wagens kan ik kiezen?

Op dit moment zijn er 5 categorieën waaruit je kunt kiezen:

Categorie Standaard Sedan Stationwagon Bus
Personen Max. 4 Max. 4 6/8
Bagage 2 grote koffers en 2 kleine koffers 3 grote koffers en 2 kleine koffers 6 grote koffers
Merk en type voertuigen BMW 5, Mercedes E, Audi A6, Skoda Superb, Toyota Avensis of vergelijkbare auto BMW 5 Touring, Mercedes E Estate, Audi A6 Avant, Skoda Superb Combi, Toyota Avensis Touring of vergelijkbare auto VW,Transporter, Mercedes vito, vergelijkbare auto

Hoeveel bagage kan ik meenemen?

Bij de verschillende voertuigsoorten staat aangegeven hoeveel personen en hoeveel bagage meegenomen kan worden. Als je niet zeker weet of het past, neem dan contact met ons via mail info@123AirportTaxi.nl of telefoon 070 204 2012.

Kan ik een rolstoeltaxi reserveren?

Helaas is dit nog niet mogelijk. Opklapbare rolstoelen kunnen worden meegenomen als de ruimte in het voertuig dit toelaat.

Kan ik een kinderzitje reserveren?

In Nederland is het gebruik van kinderzitjes niet verplicht voor taxi’s. Wilt u voor de veiligheid van uw kind een kinderzitje reserveren, geef dit dan aan in stap 3 van het boekingsproces in het vakje “Opmerkingen”. Geef daarbij ook de leeftijd en het gewicht van uw kind aan.

Reizen naar Schiphol: waar moet ik op letten?

Geef bij de boeking je vluchtnummer op, dan kan de chauffeur van 123Airporttaxi.nl meedenken en eventueel adviseren eerder weg te gaan als hij files verwacht. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Het taxibedrijf zal er alles aan doen om je op tijd op Schiphol te brengen, maar kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat je je vliegtuig mist. Hierop aanvullend zijn de Algemene Voorwaarden Taxivervoer van toepassing.

Reizen vanaf Schiphol: waar staat de taxi?

Geef bij de boeking je vluchtnummer op. Bel zelf direct na landing naar het nummer van het 123Airporttaxi.nl dat op je e-voucher staat die je als bevestiging van de boeking hebt ontvangen. Dan kan je met de chauffeur afspreken waar hij op je wacht. De chauffeur gaat er bij het ophalen vanuit dat je ca. 30 minuten na de landing buiten bent. Ben je ernstig vertraagd bij de douane of bij de bagage afhandeling laat het de chauffeur dan even weten.

Wat doe ik als mijn vlucht vertraagd is?

Geef bij de boeking je vluchtnummer op. De chauffeur houdt op basis van het vluchtnummer eventuele vertragingen in de gaten en blijft op je wachten. Bel de chauffeur als je geland bent.

Wat doe ik als ik een klacht heb over 123AirportTaxi.nl?

Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Mail naar info@123airporttaxi.nl of bel 070 204 2012