Met de 123airporttaxi.nl van en naar Schiphol airport

Speciaal voor passagiers van en naar Schiphol aiport hebben we een overzicht gemaakt van zaken waar je rekening mee moet houden. Zo reis je veilig en aangenaam met de taxi.

Bagage

Kies bij het boeken juiste soort taxi.

sedan | 4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers
Stationwagon | 4 passagiers | 3 grote + 2 kleine koffers
Bus/Van | 8 passagiers | 6 grote + 2 kleine koffers

Een extra ophaaladres

Een extra ophaaladres in dezelfde gemeente op weg naar een luchthaven is over het algemeen gratis. Voor  omstreken geldt een toeslag van € 15,-. Zet het extra ophaaladres in het opmerkingenveld. Als er extra kosten aan verbonden zijn, nemen wij contact met je op voor bijbetaling. Wil je vooraf zekerheid? Stuur dan een mail naar info@123airporttaxi.nl of bel 070 – 204 2012 .

Met kinderen in de taxi

Volgens de Taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi zonder kinderstoeltje of veiligheidsgordel op de achterbank zitten. Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje.

In het opmerkingenveld bij boeking kan je aangeven hoe oud je kind is en wat voor een soort zitje er nodig is.

Reizen naar Schiphol airport

Geef bij de boeking je vluchtnummer op, dan kan het 123airporttaxi.nl chauffeur meedenken en eventueel adviseren eerder weg te gaan als hij files verwacht. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. 123airporttaxi.nl zal er alles aan doen om je op tijd op Schiphol aiport te brengen, maar kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat je je vliegtuig mist. Hierop aanvullend zijn de Algemene Voorwaarden Taxivervoer van toepassing.

Reizen vanaf Schiphol airport: waar staat de taxi?

Geef bij de boeking je vluchtnummer op. Bel zelf direct na landing naar het nummer van het 123airporttaxi.nl . Dan kan je met de chauffeur afspreken waar hij op je wacht. De chauffeur gaat er bij het ophalen vanuit dat je ca. 30 minuten na de landing buiten bent. Ben je ernstig vertraagd bij de douane of bij de bagage afhandeling laat het de chauffeur dan even weten.

Taxi van Schiphol airport naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Schiphol en de rest van Nederland

123airporttaxi.nl biedt betrouwbare, goedkope taxi’s aan naar alle plaatsen in Nederland.